torstai 23. kesäkuuta 2011

Juhannuskynnet

Mulla on nyt vähän aikaa ollut joku ihmeen motivaatiokatkos kynsien tekemisessä. Liian monta rautaa vissiin tulessa. Tarvis miettiä sitä, että mihin resurssit riittää tulevana syksynä. Panostanko nyt ensin siihen, että kävisin kynsikoulut vaiko panostanko siihen, että aloitan täydellä teholla etälukiossa opiskelemaan.

Eilen illalla kuitenkin kauhistuin kynsiäni katsellessa ja totesin, että nyt laitetaan kunnon lakkaukset. Inspiraatiota mietin aamun. Mietin mitä juhannukseen kuuluu.
Juhannukseenhan olennaisena osana kuuluu koivut. Tuon puun linnunpöntön puuhia katselen yleensä meidän tyttöstä nukuttaessani. Siellä pesii kirjosiepot tällä hetkellä.

Tämä niitty myös näkyy nukutuspaikalle. Ja sehän kesäinen niittyhän kuuluu joihinkin todella vanhoihin juhannustaikoihin.

Ensiksi ajattelin freehand koivuja, mutta totesin, että päiväsaikaan lasten ollessa hereillä freehandit on paras unohtaa. Ja tämmöinen pilvinen päivä ei muutenkaan ole se otollisin, kun se freehändeily vaatii aika hyvää luonnonvaloa. Päädyin sitten katselemaan leimauslaattojani.

Tässä näkyy tulos.
Ensiksi leimasin moniväristä kukkaniittyä kynnen juureen lähelle kynsinauhoja. Valkoisella on leimattu puunoksia kärkeen. Koitin leimaukset kohdistaa hiukan siihen tyyliin kuin puunoksa jatkuisi kynneltä toiselle. Päällä on vielä Konadin hopeaglitterinen päällyslakka.

Laatoista käytin M77 kukkas/ruohokuviota. Leimaus on monivärinen, mutta leimasin tuon niittykuvion vain kerran. Töpöttelin eri väreillä eri kohtiin leimakuviota leimauslakkoja ja vedin skräpperillä. Sitten kyseinen hässäkkä isolla stämperillä suoraan kynnelle.

Tässä näkyy muut käytetyt lakat. Kuvasta puuttuu vihreä leimauslakka, kun meidän pikkuneiti touhotohotti kerkesi sen napata pois asetelmasta ennen kuvan ottoa :D . Ylhäällä kuvassa on kerran viikossa käyttämäni huoltotarvikkeet. Eli vähintään kertaan viikossa työntelen&trimmeröin kynsinauhat ja viilailen kynsiä. Vasemmalla näkyy ekaa kertaa käytetty leimalaatan pidike, jota käytin sekä muut leimaustarvikkeet. Pohjalla on Konadin Hardner ja Konadin Basecoat.

Värilakkana on OPIn Mermaid's Tears. Leimauslakkoina käytin tuommoista ruusuista vaaleanpunaista, tummaa liilaa sekä keltaista ja valkoista. Kaikki leimauslakat konadin omia. Ja päällä vielä ylimmässä lakkarivissä näkyvä hopeinen glitter top coat.

Koitan tämän kuun olla kynsilakkojen napsuttelulakossa. Eli koitan välttää netistä tilaamasta kynsilakkoja, kun silloin tulee aina maksettavaksi ne postikulut. Koitan nyt keskittyä alesta shoppailemaan lapsukaisille vaatetta. Tähän aikaan vuodesta kun sitä saa huippuedullisesti huippulaadukkaina. Saa nähdä kuinka napsulakko onnistuu. Tähän mennessä on jo tullut ostettua lapsukaisille alesta mm. Phister&Philinaa, Metoota, Cupcakea... Sitä huomaa, että niin helposti menee parikymppinen jos toinenkin kynsilakkoihin, kun aina koittaa etsiä niitä lakkoja, joita tarvitsisi mahdollisimman monipuolisten kynsien tekoon.

Railakasta mutta turvallista juhannusta kaikille! Minä lähden vielä käväisemään Ikeassa ennen juhannuksen vieton aloitusta :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !