maanantai 13. kesäkuuta 2011

Ornamenttia&kukkasia

Koitin jo lauantaina blogata tätä, mutta nettiyhteys tökki ihan huolella, kun nettitikku kuumisi koko ajan. Tänään onkin viileämpi päivä, joten nyt ei yhteys samalla tavalla töki.

Viime yönä ei enää kuumuus niin paljon häirinnyt meidän perheen pikkuprinsessaa, mutta perjantain ja lauantain välisenä yönä sitäkin enemmän. Täällä ei rytissyt eilen, mutta kauempaa kuului rytinät. Ja sen jälkeen ihanasti viileni.

Lauantaina oli varmaan väsymyksestä johtuen hiukan bad nail art day. Ihan täydellistä jälkeä ei ole luvassa.

Kynsillä on OPIn Sparrow Me The Drama. Leimauksena on tuommoinen arabeski/ornamentti kuvio Konadin laatasta M68. Leimattu Konadin omalla valkoisella. Tuo M68 on varmaan yksi käytetyimmistä laatoista.

Päällä on vielä Konadin oma päällyslakka hopeaglitterillä.

Samalla kun tein kynnet, niin laitoin varpaatkin taas. Varpaiden reunat on vielä vähän kuivat, vaikka niitä olen jonkun verran trimmeröinyt jo kynsinauhoista. Pohjalla on Color Clubin Hot Couture. Kärjissä on joku tosi vanha valkoinen lakka. Tarrat on Fräuleinin kukkatarrapaketista. Isommat timantit on Fräuleinin hyrrästä ja pienemmät on Born Pretty storen hyrrästä.

Eilinen menikin taas pihalla myllätessä. Löysin edullisesti daalian juurakon ja laitoin sen heti multaan, kun siinä paketissa luki, että istuttaa voi vielä kesäkuussakin. Pihassa riittää kovasti hommaa, mutta ihanaa sellaista. Nyt on luvattu sateisia päiviä, joten vähän aikaa taas keskityn sisätiloihin. Mutta kovasti multasormea silti kolottaa :) .

2 kommenttia:

Kiitos, että jätät kommentin :) !