sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Zoya Reva

Nämä kynnet ovat jo eilen aamulla tehdyt, joten ovat saaneet kovaa kyytiä jo yli vuorokauden. Tänään vasta pääsin ne kuvailemaan, kun eilen ei aurinko helottanut taivaan täydeltä enää siihen aikaan, kun olisin päässyt ne kuvailemaan.

Käytän aina tätä samaa kikkaa, kun tulee uskomaton kiire kynsien kanssa. Upea lakka ja sinne tänne vähän kynsitarroja päälle. Sitten kaksi kerrosta päällyslakkaa ja menoksi. Kynsitarrat on Fräuleinin. Tähän maniin lisäsin vähän strasseja myös, mutta suurin osa strasseista on lähtenyt irti. Muutamat lakat rullaantui kiireessä vähän kärjestä ja pientä kulumistakin jo näkyy.

Reva on todella moni-ilmeinen lakka. Tämä ensimmäinen kuva on kuvattu auringossa.

Tämä toinen kuva on puolestaan sisätiloissa. Pullossa sävy on vadelmainen pinkki, mutta taittaa runsaan kultaisen shimmerinsä ansiosta vahvasti sävymaailman lämpimälle puolelle.


Kynsinauhat on edelleen ihan hirveässä kunnossa. Olen kaiken toivon pistänyt maailmalta matkalla oleviin OPIn avojuiceihin. Öljyä käytän jo säännöllisesti. Oikein lutraan öljyllä jokaisen käsienpesun jälkeen. Jollei avojuicetkaan toimi, niin sitten ainut toivo on loppukesä, kun puutarhassa mylläys alkaa olla loppumetreillä eikä projekteja ole enää niin paljon.

Nämä nail artit saavat varmasti kuitenkin tänään lähtöpassit, koska jotenkin en osaa mieltyä noihin kukkatarroihin kovin paljoa ikinä. Näissä ei ole sitä Wow-efektiä, mitä kaipaan kynsiltä. Ja uusien lakkojen kokeilu ihan omalle kynnelle houkuttaa. Saapas nähdä sitten, että kumpaa laitan, Pink Bikinä vai Caribean Frostia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !