tiistai 16. heinäkuuta 2013

Bollywood kukkaa ja pienen tytön kynsiä

Sunnuntaina iski hirveä lakkahimotus. Halusin saada jotain uutta ja kivaa. Joten marssin lähikaupungin Seppälään hakemaan uutta lakkapulloa. Harmi kyllä, siellä oli lakkamäärät pienentyneet huomattavasti :( . Mutta kyllä sieltä jotain löytyi.


Niin huomasitteko sanamuodon, mun piti mennä lakkaa hakemaan ;). Kuinka kävikään? Kolme pakko saada -sävyä löytyi :D . Vasurista: Wet`n Wild Dream Poppy ja Blazed. Ja Seppälän oma bling bling lakka. Kuvausalustaksi pääsi tyttöseni ihana viime vuonna ostettu Gymboreen korallin värinen neuletakki.

Näistä aineksista lähdin tekemään kynsiä. Varoitan muuten jo valmiiksi, että kynsinauhat on kuivassa, halkeilevassa kunnossa, koska mökkireissulla olin unohtanut käsirasvan ja kynsinauhaöljyn kotiin.


Värilakaksi pääsi Blazed ja kärkiin töpöttelin Seppälän bling bling lakka. Maalasin kynsilakoilla freehandinä kukkaset keskisormeen ja peukkuun. Kukat sinänsä ihan kivat, mutta erottuvuus ja tarkkuus ei lakoilla ole paras mahdollinen. Viikon-parin sisällä tulee kuitenkin uudet akryylivärit, joten sitten saadaan freehandailuun parempi erottuvuus.


Tarvikkeet vasurista:
OPIn Star to Finish Formalhydenitön (sekä alus- että päällyslakkana)

Seppälän glitterlakka
Wet'n Wild Blazed

Rion nail art lakkoja freehandailyssä

Kuvasta puuttuu kolme sivellinta ja Konadin töpöttelyalusta, joita käytin apuvälineinä freehandailyssäMeillä pikkuneiti on pitkään toivonut kynsiä itselleen. Se tarkennettakoon, että olen aika tiukkapipo enkä kovin usein suostu näin pienen tytön kynsiä lakkamaan. Hän on vasta kolme vee joten tämä oli vasta toinen lakkaus tälle vuotta. 

Hän sai valita Zoyan lakoista mieleisensä. Adina oli mieleinen ja tyttöseni pitääkin paljon vaalean violetista Zoya on laatulakoista vähemmän myrkkyjä sisältävä. Alle päätyi Opin formalhydenitöntä Start to Finishiä. Kuvassa ei hyvin näy, mutta kynsillä on myös kärjissä pikkuisen violettia glitter-lakkaa, Wild and Crazyn Purple Glitteriä. Leimaukset on Konadin laatasta m9. OPIn Start to Finishiä on myös päällyslakkana ja lakkaus viimeistelty pienillä vaaleanpunaisilla strasseilla. Värilakkaa ei ole kuin yksi kerros, koska hän ei vielä jaksa niin pitkää aikaa istua paikallaan, että saataisiin monikerroksisia lakkauksia kuivateltua.

Vaalean lilan mekon tyttöseni halusi myös kolme vee kuvaansa. Tämä kuvattu siis huhtikuussa, kun tyttöseni juhli 3v synttäreitään. Mekon tilasin ulkomailta.

Kuva löytyy täältä .


Meillä täällä tänään harmaa päivä. Aurinko välillä pilkahtelee ja välillä kiertää mustat pilvet. Tuuli saa ikkunat välillä paukkumaan. Flunssa alkaa vähän hellittää, mutta yskä edelleen kova. Ei ole kuin vajaa kuukausi, niin esikoiseni aloittaa koulun. Hurjaa! Vasta hänkin oli sellainen vähän yli 3kg nyytti. Niin ja reilu viikon päästä hän täyttääkin jo seitsemän vuotta. Aika menee hurjaa vauhtia. 1,5 vuotta, niin omat kolmekymppiset edessä :D . Ihanaa maanantaita! Siivouspäivä. Harmaudesta huolimatta kesästä nautitaan :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !