keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Varvaslakkausta ja Zoya-äänestys

Eilen illalla myöhään sain inspiraation, että nyt vihdoin viimein lakkaan varpaat. No, kun Seppälässä kävin, niin joku kiva varvaskynsilakka oli se, mitä lähdin hakemaan. Mulle on tulossa kyllä geelilakat, mutta odottelen niitä vielä postista. Soitin tänään postin asiakaspalveluun ja kuulemma ei vielä näy heillä seurannassa. Ajattelin ensiksi olevani kärsivällinen ja odottavani ne geelilakat kotiin. Mutta eilen American Horror Storyn jälkeen tuli sellainen olo, että kyllä mä kuitenkin ne varpaat lakkaan yhteen kertaan tavislakalla, kun sitä varten olen oikein Seppälästä lakkoja hakenut ;) .

Mutta niihin varpaankynsiin.


Taas tuli niskajumppaa :-/ ... Näissä voi olla sitten jonkin verran virheitä. Sen verran myöhäinen lakkailukellonaika ja huono valaistus.. Värilakkana Dreamy Poppy Wettikseltä. Isovarpaan leima on Konadin laatasta M35. Dottingtoolilla tein pienen pilkkurivin myös isovarpaisiin. Pikkuvarpaissa vuorottelee hopeiset mikrohelmet ja strassit. Strassien ja mikrohelmien asettelu oli ehkä kaikista työläin osa tätä. Tämän tyylisiä on aijemmin asetteluja, joissa on mikrohelmiä ja strasseja vierekkäin on täällä ennenkin nähty :) .


Tarvikkeet jälleen vasurista:

Wet'n Wild Dreamy Poppy
OPI I Lily Love You (toisessa jalassa Poppyn päällä)
OPIn Start to Finish Formalhydenittömänä (aluslakkana ja osin myös päällyslakkana)
Konadin valkoinen leimauslakka
Konadin päällyslakka
Valkoinen nail art lakka Riolta (isovarpaiden pilkut)
Konadin hopeinen glitter nail art lakka (isovarpaiden pilkut)

Kuvasta puuttuu dotting tool, pikkustrassihyrrä, iso strassihyrrä ja hopeiset mikrohelmet

Kuten tekstistä kävi ilmi, niin toisessa minulla on vielä ihanaa glitteriä. Mutta sitä jalkaa en nyt valitettavasti kuvaa. Syy siinä, että multa lähti yksi päivä pikkuvarpaan kynsi siitä jalasta. Siinä on kuitenkin sellainen ohut kerros kynttä, jonka lakkasin. Mitään ei huomaa kauempaa. Mutta valitettavasti en kuitenkaan halua järkyttää teitä lähemmällä tarkastelulla.

Eilen valittelin sitä, että lähimästä Seppälästä on vähentynyt lakat. Olin sitten reipas ja latoin palautetta siitä Seppälän nettisivujen kautta. Klikkasin vielä sen, että toivon vastausta sähköpostiini. Katsotaan mitä vastaavat :) . Toivon, että palautteellani olisi jotain merkitystä ja muutosta tulisi.

Olen tässä muutaman päivän kehitellyt itselleni uutta haastetta ja toivon teidän apua siihen. Avaan tuohon sivupalkkiin äänestyksen. Tällä kertaa aiheena on Zoyan lakat.

Homma toimii niin, että äänestys on tämän viikon auki. Valitsen kymmenen eniten ääniä saanutta lakkaa. Ja teen lakkaukset niillä kymmenellä lakalla lähiviikkoina. Pyrin useamman lakkauksen Zoy'illa tekemään per viikko. 

Mutta tuumasta toimeen. Tässä väriryhmittäin ryhmitelty Zoy'iani:


Kuva 1 vas ylhäältä:
Reva
Gloria
Reece
Katy
Happi
Emme

Kuva 2:
Lisa
Sarah
Kimmy
Lana
Gwin


Kuva 3:
Goldie
Tanzy
Tiffany
Rica

Kuva 4:
Valerie
Faye
Adina
Midori
Apple

Kuva 5:
Crystal
Tallullah
Laney
Ginessa

Toivoisin jokaiselta äänestäjältä kymmentä ääntä :) . Ja aikaa on äänestää sunnuntaihin 21. päivä kello 23:59 asti. Ja äänestyshän tosiaan löytyy tuosta sivupalkista.

Ensi viikolla on luvassa myös vanhimman poikani ideoimat kynnet, kun hän täyttää silloin 7v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !