sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Color Club Alter Ego Keep it Under Cover

Upea sunnuntai! Tosin mainittakoon, että mulla painaa vähän univelka silmää. Katselin illalla kauhuleffan ja siihen perään mielenkiintoisen dokkarin niin, että pikkutunneille mentiin. Ja loppuyön päättikin pieni hammastehtailija hakea turvaa imetyksestä. Mutta sain mä vähän aamusta nollata univelkaa ja olen vasta kolmisen tuntia ollut hereillä. Nyt kello on siis vähän yli 12. Edes muutama vähäkatkoisempi tunti unta. Ei tästä väsystä voi kyllä syyttää kuin itseään.


Hidas aamu ja juon nyt vasta aamukahviani. Roudasin koneen ja kahvin pihalle. Istun puolivarjossa ja silti aurinko lämmittää ihanasti selkää. Tulee lämmin päivä. Linnut pitää konserttia takanani ja heinäsirkat sirittää. Tuulen vire viilentää. Kesä ja maalaiselämä on ihanaa! Mutta en tullut tänne höpisemään vain aamukahvistani (tai siis aamucappucinosta). Kuten otsikko kertoo, tulin esittelemään eilen illalla swatchailemiani lakkoja.


Tämä lakkakokoelma on jo melkein kaksi vuotta odottanut swatchailua, mutta eikös se mene niin, että enemmin myöhään kuin ei milloinkaan :D . Tämä kokoelma on sanalla sanoen ihana. Kohta syksy kolkuttelee ovelle, niin entistäkin ajankohtaisempi taas. Monet sävyt on syvän shimmerisiä ja osasta tulee mieleen rakastamani Zoyan shimmer-lakat. Zoyalla on paljon syviä, monissa sävyissä hehkuvia shimmer-lakkoja. Lakkoja, jotka saattavat eri valoissa näyttää totaalisen erilaisille. Koitin näihinkin ottaa vähän eri kuvauspaikkoja valoa vaihdellakseni, mutta kaikki on kuvattu ulkona puolivarjossa.


Tässä koko sakki yhteiskuvassa. Vasurista: Alias, Alter Ego, Secret Agent, Masquerading, Ulterior Motive ja Total Mystery.
Ensiksi lähempään tarkasteluun pääsee Ulterior Motive. En taas tiedä mikä tätä bloggeria vaivaa, kun viskoo kuvat kyljelleen, vaikka ne on oikeaoppisesti käännetty kuvankäsittelyohjelmalla. Mutta koittakaa kestää. Tämä lakka on syvä, magnetan pinkki. Paljon sähkönsinistä shimmeriä, mikä tekee siitä todella kylmän jäisen. Tämä olisi oikein oivallinen pikkujoululakka.


Tässä on kokoelman syvin violetti. Violetin/lilan sävyissä hehkuvia lakkoja on tässä kokoelmassa peräti neljä. Mutta neljännen niistä lasken kyllä enemmän siniseksi. Tämä syvin violetti on Alias. Alias sisältää hurjasti kultaista shimmeriä sekä violettia shimmeriä. Tämä olisi aivan upea Halloween lakka. Syvä, muttei synkkä sävy. Hyvin luumuinen violetti.


Jos edellinen lakka oli luumu, niin tämä pääsee painimaan keskililojen kuten laventelin kanssa. Laventeli on kylmä sävy, mutta tämä sen sijaan kuitenkin on lämmin. Hortensia olisi varmaan hyvä vertailukohde. Paljon kultaista shimmeriä. Todella monivivahteinen sävy. Kiva piristämään vaikka jotain neutraalin väristä villapaitaa, mutta seurustelee hienosti jopa upean juhlalookin kanssa. Näyttävä!Meinaa mennnä jo vähitellen nimet ja kuvat sekaisin. Mutta tämä on siis Total Mystery. Kutsuisin tätä enemmin sähkön siniseksi, mutta violettiin taittavaksi sellaiseksi. Tämäkin oikein oivallinen pikkujoululakka ja tämä olisi upea myös kovien pakkasten lakaksi. Vaikka konadoitujen lumihiutaleiden ja valkoisen irtoshimmerin kaveriksi. Se menee ehdottomasti ensi talvena testiin.


Secret Agent on huomattavasti rauhallisempi lakka. Ihan kurjenkellon värinen lakka. Sen pariksi sopii mainiosti glitterit ja antaa rauhallisemman taustan monipuolisemmille koristeluille. Sisältää kuitenkin ihan hiuksenhienoa shimmeriä eli suinkaan ilmeetön se ei silti ole. Ilmeettömät lakat melkein huutaa parikseen nail arttausta.


Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä sanahirviö, Masquerading. Tämä on vaalea, rauhallinen metallisävy. Turkoosiin meneväksi vihreäksi sanoisin. Beigeen menevää shimmeriä. Olemukseltaan hyvin samankaltainen olemukseltaan kuin Secret Agent, mutta selkeästi metallisempi sävymaailmaltaan. Aika hauska sävy.

Bikinit päälle, aurinkoa ottamaan. Tänään täytyy nauttia, koska ensi viikolla pitäisi säätiedotuksen mukaan viiletä. Aurinkoiset sunnuntait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !