maanantai 22. heinäkuuta 2013

Minttu-kultaa ja Zoya-köynnöstä

Nämä kynnet mun piti tehdä jo eilen, mutten ehtinytkään. Eilen käytiin taas mökkisaunassa. Ja ihasteltiin pikkuista pörröistä oravaa, joka esitteli ruuanetsintätaitojaan meille, vaikka tuijotettiin sitä ikkunasta ihan vieressä.

Viime viikolla sain kumman päähän pinttymän noista Zoya-lakoistani ja halusin testata niitä leimailuun. Tässä tulos:


Viikonloppuna kävin lakkaostoksilla taas Seppälässä. Löysin sieltä alesta ihanuuden ja pari normihintaista.Ihanuus on tämä Wild&Mildin 1$ Bill. Vihertävän minttuinen, ihana lakka täynnä pientä kultaista hippua. Peittävyys voisi olla parempikin ja kuivattelussa meinaa lähteä järki. Mutta se on silti, ihana. Kaiken vaivan arvoinen.


Kuten arvata saattaa, niin Zoya-leimailuidea siirtyi tälle lakalle. Tämä on kyseiseen koristeluun riittävän vaalea lakka. Ja riittävän kaunis.

Homma ei mennyt ihan kuin strömsössä kaikissa kynsissä. Tämä vaati pikakuivattajaa, eikä konadit meinanneet tarttua pikakuivattajan päälle. Pikakuivattajalla tulee ainakin omiin kynsiin niin liukas pinta, ettei siihen meinaa konadoinnit tarttua ongelmitta.


Kun olin saanut nämä tehtyä ja mielestäni riittävästi kuivatettua, aloin tehdä ruokaa. Ja tämä peukku rullaantui ja meni uusiksi :( . Harvoin on yhtä paljon harmittanut lakkauksien rikkoutuminen. Viihdyn näissä todella hyvin. Peukun teen illalla, lasten mentyä nukkumaan, uudelleen.


Kynsillä on kolme kerrosta tuota 1$ Bill lakkaa. Leimaukset on tarkoituksella siis hailakat ja vaaleat. 


Leimat on Konadin laatasta M20. 


Tarvikkeet vielä tässä yhteiskuvassa:

China Glazen pikakuivattaja (värilakkakerrosten päällä)
OPI Start-To-Finish (pohjustuksena)
Wild&Mild 1$ Bill
Kultahippuista nail art lakkaa (ebaystä isossa setissä)
Konadin violetti leimauslakka (perhosten leimaus)
Zoya Reece (kukkaköynnösten leimaus)

Hyvää alkavaa viikkoa harmaudesta huolimatta :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !