tiistai 30. heinäkuuta 2013

Freehand kukkasta

Otsikkokekseliäisyys, täysi kymppi ;) ? Eilen oli paikallisyhdistyksen hallituksen kokous, johon menin. Ensi vuonna edessä olisi puheenjohtajan paikalle kipuaminen tuossa yhdistyksessä, hui. En halunnut lähteä Korkeasaarikynsillä sinne, joten lakat meni vaihtoon.Koitin samaan henkeen tehdä käpäliin maalausta, kuin aikaisemman postauksen tipissä. Omiin käsiin en ihan samanlaista saanut, mutta tälläinen tuli. Alla on kolme kerrosta OPIn Dutch 'ya Love Opi? -lakkaa. Päälle on maalailtu tuollaista freehand kukkasta.
Tuon lakan löysin viime viikolla Emotionin alesta. Ihana mustikka-lila, jossa kaunista kultaista shimmeriä vähän. Rakastan <3 .="" p="">


Ihmeiden aika ei ole suinkaan ohi ja vihdoin nappasin tarvikekuvankin ;) .

Konadin päällyslakka (päällimmäisenä, suojaamassa lakkausta ja strassien kiinnitys)
Konadin hopeinen glitterinen nail art lakka (käsinmaalailujen korostuksessa)
Oumaxin akryylimaaleja (Suomessa näitä myy Cesars shop)
Nail art siveltimiä (ebaysta)
Eri kokoisia kirkkaita strasseja sisältävä hyrrä (ebaysta, Suomessa näitä myy Mimax)Tuli taas harjoiteltua vähän uutta juttua noilla maaleilla. Katsotaan jos tämä kynnellekkin joku päivä pääsee.

Meillä pieni plikka sai ilmeisesti kylmää eilen. Hän nosti yöllä kuumeen. Tällä viikolla olisi tiedossa Robinin keikalle menemistä ja nyt koko keikalle meno on ihan vaakalaudalla, kun tyttönen on kuumeessa. Tosi tylsä juttu. Mutta jos kuume on poissa keikkapäivänä, niin ehdottomasti menemme. Hän on joka päivä kysellyt, että koska pääsee katsomaan, kun Robbari laulaa. Rakkautta, hellyyttä ja lämpöä, niin jospa tauti ymmärtäisi väistyä ja päästäisiin tyttöjen kesken toteuttamaan pikkuiseni unelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !