sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Korkeasaarikynnet

Eilen mentiin Korkeasaareen. Edeltävänä iltana mietin, että halusin tehdä ehdottomasti teemakynnet. Pääsin jo tuskailemaan oman laattakokoelman kanssa. Mulla on aivan harmittavan vähän eläinaiheisia leimakuvioita.


Kynsillä on Zoyan Midori. Kolme kerrosta, peittää hyvin. Pikkurillissä on vinomani, jossa on käytetty Fräuleinin mustaa kynsilakkaa ja sen päällä OPI:n Muppet-kokoelman Fresh Frog of Bel Air. Vinomanin rajauksena on Rion nail art pen setistä vihreää.
Leimauksissa pohjalla on bambunversot Konadin laatasta m66. Peukussa on pitsinen leopardikuvio laatasta m57. Etusormen tassunjäljet m10, keskisormen haukka, m28 ja pikkurillin seeprakuvio m69. Nimettömän kuviot on Konadin m28 ja hämähäkin seitti on osa Bundle Monsterin laatassa olevaa hämähäkin seittiä. Laatan numero on BM13. Kärjissä havaittavissa pientä ruttua, koska menin nukkumaan vissiin kynnet liian kosteina. Nämä taas menee sarjaan, ihan kiva, mutta haluan pian jotain muuta.


Kynnet kävin kuvaamassa aamulla, ennen lähtöä. Ulkona oli satanut ja näin kauniille näytti meidän päärynäpuun oksat aamu-auringossa. Oli aika huikaisevan kaunis kuvaustausta <3 .="" p="">
Mulle saapui vihdoin uudet akryylimaalit:


Tämä on ihan pikaisesti väännetty, mutta menettelee. Joten freehand harjoittelut jatkuu ensi viikolla. Pidän joku päivä ensi viikolla sellaisen päivän, että kuvaan kaikki puuttuvat tarvikekuvat ja päivitän ne noihin postauksiin. Koittakaa kestää vielä vähän tarvikekuvattomuutta. Nauttikaa auringosta, niin minäkin teen :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !