torstai 7. huhtikuuta 2011

1 v synttärikynnet

Eilen tosiaan oli meidän tyttösen virallinen merkkipäivä. Lähinnä juhlistettiin sitä laulamalla tytölle aamulla onnittelulaulu ja sitten suurimman osan päivästä tyttönen sai olla veljen valitsemissa prinsessa-vermeissä.

Edellinen lakkaus alkoi olla kärjistä kulunut, joten tein uuden. Tällä kertaa otin teemaksi tytön synttärit.

Photobucket
Tyttösen etunimen kirjaimet päätyivät kynsiin kera kaiken maailman tyttömäisen tilpehöörin :) .

Photobucket
Tässä kuvassa näkyy parhaiten peukun glitterit. Tällä kertaa en käyttänyt irtopuutereita, vaan glitterlakkoja.

Photobucket

Alla olevat geelit ovat vähän räjähtäneet, mutta viikonloppuna vasta teen huollon. Siihen asti koitan epätoivoisesti kestää tuota peukun rumuutta.

Photobucket
Käytetyt tarveaineet näkyy tässä. Ensin kaksi kerrosta tommoista vanhaa yves rocherin valkoista lakkaa alla olevien tummien geelien takia. Sitten laitoin pari kerrosta OPI:n Pink of heartsia. Lopuksi vielä kerros Dependin 136:sta. Kuvassa geelaukset näyttää hiukan kuultavan läpi, mutta luonnossa eivät näy oikeastaan ollenkaan. Kuvathan ovat tunnetusti armottomia.

Kirjaimet on Konadin laatasta m46 ja keskisormen rusetti laatasta M71. Etusormen sydämmet ja nimettömän lovely-teksti (puolikas leima) ovat laatasta m59. Peukun girl-teksti on myöskin puolikas leima ja se on laatasta m71. Peukun perhonen on laatasta m50, numero laatasta m42 ja V on laatasta m47. Leimaamiseen käytetyt lakat ovat pink pearl ja toisen lakan olettaisin olevan violet pearl tai royal purple. Vähän vaikea sanoa, koska konadin omissa lakoissahan ei ole mitään varsinaista tekstiä värin nimestä.

Lopuksi vielä värittelin osan leimoista. Osan etusormen sydänleimasta värittelin vähän shimmerisellä vaaleamman pinkillä nail art lakalla. Keskisormen rusetti sai päälleen vahvan violettia nail art lakkaa ja pisteet tein voimakkaan pinkillä nail art lakan kynäpäällä. Peukun perhonen sai siipiinsä ihanaa pinkkiä glitteriä, jossa on myös hopean sävyjä. Perässä oleva vauhtikiekura puolestaan sai päälleen konadin omaa salkun mukana tullutta nail art lakkaa. Ja lopuksi vielä ebaystä ostettuja pieniä rhinestoneja perhosen kroppaan, rusetin keskustaan ja vinottain nimettömään.

Photobucket
Tuossa salkussa tuli mukana myös iso kaksipäinen konadin stamperi. Mulla on vaan ollut semmonen klassisen mallinen leimasin aijemmin. Tuo kaksipäinen oli ihan loistava apu pienten kuvioiden kohdistamiseen. Ja nämä kynnethän olivat täynnä pieniä yksityiskohtia.

Täällä näkyy vielä meidän päivänsankarin eilisen asu.

Ensi viikolla voisin luvata tehdä jonkun kuvallisen vaihe vaiheelta tuton teille vaikkapa näistä konadien käytöstä. Toiveita otetaan vastaan kommenttiboksiin. Myös Stop sairastelukierteelle jatkuu lähipäivinä ja vuorossa on antibiootti-pohdintoja. Tällä hetkellä viikon kynnet äänestyksessä näyttää olevan leimatut kynnet johdossa. Kuitenkin mitä vaan voi vielä tapahtua äänestyksessä, koska äänestystä on jäljellä vielä muutama päivä. Voisin myös jossain kohtaa tehdä paremman katsauksen tuon salkun sisältöön.

Kuten varmaan huomaatte, niin olen muokannut noita tunnisteita sillä tavalla, että kynsijutut löytyvät aiheen perusteella. Projekti on osaksi vielä kesken. Mutta toivottavasti siitä on hyötyä teille :) .

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä melkoinen kynsitaiteilija! Ihan mielettömän hienot olet taas tehnyt! Kynsissä on muuten minun heikkous; olen todella laiska laittamaan niitä. Yleensä laitan väritöntä lakkaa enkä mitään muuta. Inspiroituminen ei siis ole ollenkaan pahitteeksi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Jos tykkää huolitelluista kynsistä, mutta haluaa yksinkertaisin toimin vaihtelua, niin suosittelen vaikkapa oman kynnen geelauksia ammattilaisella ja siihen päälle laittaa itse vaikkapa kynsitarroja ja värittömän lakan päälle voi laittaa myös konadeja :) . Tästä postauksesta esimerkiksi löytyy glitteri-rankalaisella manikyyrillä olevat geelikynnet, joiden päälle laitoin vain kirkasta aluslakkaa ja sitten noita leimauskuvioita: http://vauhtimammanmatkassa.blogspot.com/2010/11/vauvan-soseita-ja-lunta.html?showComment=1289852639689#c7065306459917041040 . Konadeista ajattelin tehdä tutoa lähiaikoina, jos leimaus ei ole ennestään tuttua ja huomenna esittelen uusia konad-levyjä. Tervetuloa lukemaan toistekkin!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !