perjantai 29. huhtikuuta 2011

Viikontoivekynnet: Vihreää

Mulla ois ollut yks hieno visio vappukynsiin, mutta 3D muotti ei saapunut ajoissa :( . Mutta samat kynnet sopii kesään ylipäänsä, joten toteutan ne sitten myöhemmin.

Eilen hatusta nousi vihreää. Multa oli kamerasta akku loppu, joten en alkanut ottamaan kuvia lappuhattu-systeemistä. Tosi kiva, että nousi juuri vihreä lappu :) . Tänä aamuna meinaa postilaatikossa odotti Zoyan Sunshine-kokoelma.


Mutta niihin kynsiin:
Näissä on kynnellä se vihreä tästä kokoelmasta eli Apple. Tosi metallinen vihreä, jossa on kultaista shimmeriä. Zoyathan on vähempikemikaalisia kuin monet muut kynsilakat. Mm. formalhydenittömiä ja toluenittomia.

Ekaa kertaa vapaalla kädellä muotoilin rusetin. Ihan täydellinen ei vielä tullut, mutta harjoitushan tekee mestarin sitten lopulta. Tää lakka oli vielä semmosta, ettei tykännyt akryylinesteestä, vaan meinas alkaa leviimään sen takia. Reunat on siis vähän epätasaiset, kun en voinut niitä hirveämmin muotoilla.

Mulla ois teille jollekkin päivää esiteltäväksi yksi kortti. Tänään saapui postista myös läjä korttitarvikkeita.

Ja sitten mä haksahdin haaremihousuihin :D . Hihkaiskaa, jos kiinnostaa. Voin tarvittaessa esitellä pari asukokonaisuutta liittyen noihin housuihin, toinen arkipukeutumista ja toinen sitten ihan puhdasta bilepukeutumista.

Ja huomenna onkin sitten virallisesti huhtikuu ohi, niin nyt en vielä laita uutta äänestystä pystyy. Tietysti, jos haluaette samalla systeemillä jatkaa, että viikon toivekynnet ilmestyy jatkossakin, toiveita saa esittää.

Iloista vappua kaikille! Minä lähden tästä nyt munkin paistoon :) .

Iloista vappua kaikille!
Photobucket

2 kommenttia:

  1. Onpa ihanat nuo Zoyat! Ja kiva tietää, että niissä pitäisi olla vähemmän kemikaaleja kuin muissa. Mistä olet tilannut ne? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Pupupupu! Tilasin nuo Nailetc:ltä. Eli täältä: http://www.nailetc.com/ . Tässä joku päivä teen varmaan swatchit näistä.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !