maanantai 18. huhtikuuta 2011

Geelauskokeiluja ja tikkutelineen uudet tulokkaat

Kattelin tuossa yksi päivä youtubesta nail art videoita. Huomasin parissa videossa että top coat geelin alle laitettiin nail art lakkoja. Päätin tehdä pienen kokeilun itekkin.

Photobucket
Alla on pinkkiä geeliä (kirkas oli loppu) ja päällä hopeista glittergeeliä. Nämä ovat niin haaleat ja vaaleta, että päälle voi lakata. Mutta jos kiireessä huomaa, että kynnellä olevat lakat on kulahtaneet, niin riittää, että kiskaisen vanhat lakat pois ja heitän väritöntä päälle. Tämmöiset siis paljastuu lakkauksien alta.

Photobucket
Tein parit lakkaukset tikuille. Tuon tummansinisen glitterlakkauksen olettekin jo nähneet, mutta muut on uusia.

Photobucket
Hieman parempi kuva tuosta sinisestä vappu/bilehenkisestä manikyyristä. Kuvassa näkyy joku ihmeellinen tumma kökkö kynnellä. Vaikkaan, että se on joku isompi glitterhippu, kun kultainen glitterviiva on tehty niillä ebayn lakoilla, jotka on muutekin tunnettu tästä laaduttomuudesta.

Mun piti tehdä viikonlopun aikana visioidut pääsiäiskynnet, mutta en ehtinyt. Eli alkuviikosta on luvassa pääsiäisteemaa. Puolessa välissä viikkoa toteutan teidän toivekynnet eli äitienpäiväteemaa. Tällä kertaa siinä on luvassa sitten 3D:tä ja hempeitä värejä. Koitan treenata niin, että 3D:t saisin toteutettua vapaalla kädellä. Toivotaan, että mun 3D muotti ehtii tulla vapuksi. Mulla ois yhdet ihanat vappukynnet suunnitteilla. Ja on tuolta maailmata Zoyaakin tulossa.

Ihanaa maanantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei! Käyhän katsastamassa vastaus kommenttiboxistani. Se hieman kesti, koska a) halusin miettiä omaa mielipidettäni ja b) työmatka sotki hieman aikatauluja. Mukavaa pääsiäisen aikaa Sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kun kävit vinkkaamassa, Business Woman. Olin jo unohtanut koko homman. Iloista pääsiäistä teidänkin perheelle!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !