maanantai 25. huhtikuuta 2011

Viikontoivekynnet: Äitienpäiväkynnet

Pahoittelut teille kaikille lukijoille. 7 min myöhästyin tämän viikon puolelta. Mutta jos tämän kerran annatte antaaksi, kun meidän pienimmäisemme valvotti mua kuuteen asti aamulla viime yönä.Mutta tässä siis näitä kynsiä. Ruusu on muotoiltu vapaalla kädellä. Pohjalla on Dependin 136 . Sitten levitin kynnelle vinottain tipin päälle vinottain kirkasta päällyslakkaa ja kastoin lakatun osan tumman punaiseen glitteriin. Lopuksi muotoilin akryylimassasta ruusun. Vielä koko komeuden päälle päällyslakkaa ja glitterin rajaan helmenpuolikkaita. Etusormessa on teksti ove you ja etusormessa on L. Eli etusormesta ja keskisormesta muodostuu teksti Love you.

Ekaa kertaa muotoilun ruusuja vapaalla kädellä ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen, vaikkeivat vielä ihan huikaisevan täydellisiä olekkaan.

Muistakaahan äänestää. Eli loppuviikosta on vuorossa viikon toivekynnet ja tällä kertaa äänestyksessä on siis värit. Käytän päävärinä kynnellä äänestämäänne toiveväriä.

Playing with polish-blogissa on huikea arvonta, johon on vielä tämä päivä aikaa osallistua :) . Käykäähän siellä kaikki kynsilakkafriikit.

6 kommenttia:

  1. Olisiko mitenkään mahdollista, että tekisit näistä taideteoksista jonkinmoisen vaihepostauksen kuvien avulla? Ihan samalla tavalla kuin Kinuskikissa tekee leivoksistaan. Ruusut ei varmaankaan tule allekirjoittaneelta ikinä onnistumaan, mutta nämä kynnet näyttää tosi kauniilta ilman niitäkin. Miten ihmeessä nämä kynnet tehdään?

    VastaaPoista
  2. Tottakai onnistuu. Ruusunkaan muotoilu ei mitenkään ihan tähtitiedettä ole, mutta kuitenkin freehand-kukkasista sieltä monimutkaisemmasta päästä verrattuna peruskukkasiin. Ensi viikon aikana voin koittaa väkästää. Päivää en uskalla luvata vielä, mutta pistän työn alle.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !