keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Salon Pro-salkun sisältö

Tämä postaus on roikkunut jo vaikka kuinka kauan luonnoksissa. Tehdäänpä tämä vihdoin viimein valmiiksi. Eli Salon Pro Case 2:n sisältö.

Tälle näyttää näkymä, kun salkun avaa. Ylös kannen sisäpintaan jää Super Image plate ja alempana kahdessa kerroksessa on salkun sisältö.


Tärkein varuste tietysti on nuo kuvat. Eli super image plate 2:ssa on laatat M37-M72.

Suoraan suojakankaan alla on tuommoinen muovikukkanen, joka on tarkoitettu apuvälineeksi liukuvärjäystuputteluun sekä ohje-cd konadointiin.

Aloitetaan ekan kerroksen vasemmasta yläkulmasta. Siellä on tuo mun loistavaksi hehkuttamani kaksipäinen stämperi. Sitten on konadin oma nail art lakka. Tosi hyvä glitterlakka. Tekee riittävän peittävää jälkeä, jotta näkyy kauniisti viivoina. Sitten on kynsinauhaöljypullo.

Hieman alempana on tuommoinen pieni boksi glitterpölyä. Tuo glitterpöly on tarkoitettu pehmentämään lopputulosta, jos noita leimauslakkoja käyttää liukuvärjäyksiin. Siitä oikealle kynsinauhaleikkurit, kynsinauhatyönnin ja kynsinauhojen siitimiseen tarkoitettu korjauspuikko. Kätevä apuväline, kun lakkaukset menee kynsinauhoille. Tällä saa rakennekynsistäkin korjattua kynsinauhoille menneet lakkaukset kohtuullisen hyvin.

Seuraavaksi on viiloja. Noita hiukan bumerangin mallisia on kaksi ja sitten yksi klassinen, suora pyöreäpäinen

Näistä banaaniviiloista toinen on kiillotusviila ja toinen on 240/320 karkeudella oleva hiontaviila.

Alempana on sitten laatapidike/pikkulaatta paketti ja konadin omia strasseja tommoinen pieni rasia.


Välipehmuste kakkoskerrokseenkaan ei mene hukkaan. Siitä saa irrotettua pieniä pyörylöitä liukuvärjäystä varten.

Sitten alin kerros eli lakat. En lähde nyt arvailemaan noiden värejä. Alarivissä on vielä sitten vasemmalla reunassa muutama muukin lakka kuin leimauslakka. Siellä on Konadin Base Coat, Harder, Clear Top Coat ja Silver Glitter Top Coat.

Kysely päättyi muutama tunti takaperin. Tasoihin pääsi lila/violetti, vihreä ja valkoinen. Huomenna siis luvassa taas lappujen nostelua hatusta :) .

3 kommenttia:

 1. Mistä olet ostanut tämän setin? Onko tämä ihan tavallisille kuluttajille tarkoitettu vai kenties ammattilaiskäyttöön? Oliko kallis?

  VastaaPoista
 2. Tätä saa ihan kuluttajille. Vähän päälle kaksi sataa euroa maksoi eli ei ihan sieltä halvimmasta päästä. Saksan Ebaystä tän ostin. Jos tarkemmin kiinnostaa, niin mulle voi lähettää sähköpostia osotteeseen mambada@luukku.com . Voin tarvittaessa kaivella mun ebay arkistoista ton myyjän tunnuksen sulle.

  VastaaPoista
 3. Täällä on muuten postaus tosta salkusta, kun se tuli: http://vauhtimammanmatkassa.blogspot.com/2011/04/leimailu-saalista.html

  Tuossa on osa kuvista parempia kuin tässä postauksessa.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !