tiistai 5. huhtikuuta 2011

Leimailu-saalista

Tämä sisältää pelkkää esittelyä mun saaliin ekasta osasta. Eli jos et tykkää puhtaasta hypetyksestä, niin kannattaa skipata tämä postaus ;) .

Äsken kurvasti lähettiauto pihaan ja kantoi ison paketin.

Photobucket
Tämmöinen paketti kuoriutuin valtavan laatikon sisästä.

Photobucket
Vaikea arvata minkä merkin tavaraa sisällä ;) .

Photobucket
Kaupanpäällisiäkin sain :) . Eli tarra-arkki tuli kaupanpäälle.

Photobucket
Tättärärää-rä-rää, Konad Salon Pro Case 2

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ah, tätä leimailulakkojen määrää!

Photobucket
Ja tätä kuvioiden paljoutta.

Photobucket
Pikkulaattojakin tuli useampi mukana.

Hinta oli tosi paljon halvempi kuin Suomessa pro case 1:ssä. Ja vaikka tuote tuli ulkomailta, se tuli viidessä päivässä. Vau!

Sinkkuelämää leffan ekasta osasta Carrieta lainatakseni: "I have died and went to the nail heaven" . Tämä on kyllä semmoinen boksi, että sitä tulee taatusti käytettyä :) . Kaksi muuta juttua liittyen näihin on vielä tulossa. Tämä oli se huikein juttu siis, mutta yksi isompi ja toinen vähän pienempi on matkalla vielä. Sekä tarpeellista halpis-tavaraa, ebaystä myöskin - mistäs muualtakaan.

Ja sitten vielä arvonnasta. Eli kun on 20 lukijaa täynnä, niin siinä kohtaa järjestän arvonnan. Lakkajuttuja olisi tarkoitus arpoa, mutta vielä arvonnan sisältö on mietintäasteella.

6 kommenttia:

 1. Mun on pakko kysyä, kuinka paljon toi ihanuus makso? =D

  VastaaPoista
 2. En viitsi ihan tarkkaa summaa tähän kirjotella, mutta sanotaanko näin, että pari vihreää lappusta ja vähän päällekkin sai ebayn kautta lähettää maailmalle ;) .Mutta hinta oli silti tosi paljon huokeampi kuin Suomihinnat edes pro case 1:n osalta. Ja pro case 1 on halvempi kuin tää kakkonen.

  Jos myyjätiedot tarkemmin kiinnostaa, niin sähköpostitse voi tarvittaessa lähestyä :) . Tää tuli siis Saksan Ebayn kautta.

  VastaaPoista
 3. Okei! :) Mietin et raaskiskohan ton ite joskus hankkia ;D Vähän kyllä himottais toi :3

  VastaaPoista
 4. Halvemmaksi se tulee kuin ostaa laatat yksittäin. Pelkästään, jos ostaa ton Demo plate 2 laatat yksittäisinä, niin niistä tulee enemmän hintaa kuin tosta salkusta yhteensä. Siis Suomi-hinnoilla. Plus sitten leimaus lakkojen yms. tilpehöörin hinnat. Tossa tuli semmonen pumppupullo mukana, mistä saa painamalla pumpulille (tms) yhdellä kädellä lakanpoistoainetta. Lähipäivinä tulee sitten toinen vähän isompi juttu liittyen tähän salkkuun :) .

  VastaaPoista
 5. Kateellinen - kateellisempi - minä! Okei, mä kyllä edelleen jauhan itselleni, että noi isot laatat on vain epäkäytännöllisiä (yritän siis perustella itselleni minkä takia mun pitäisi ostaa vaan niitä pieniä) mutta toi lakkojen määrä. Katselen täällä silleen "haluan ton, ja ton, ja toi on pakko saada, ja toi, ja toi" ja yritän nyt käskeä itseni vain sulkemaan tämän välilehden kiltisti ja alan vääntämään uusia kynsiä... katellisena edelleen :D

  VastaaPoista
 6. Isot on kyllä varmasti haastavampia puhdistettavia :) . Varmasti lähipäivinä tuun postaamaan näistä väkästettyjä kynsiä. Nyt meillä tuo pienimmäinen on aika intensiivisesti vaatinut mun huomiota päivisin, kun sille tulee hampaita. Mutta joskos huomenna energia riittäis jo tän setin testaukseen. Mä oon jo harkinnut sitä pro case ykköstäkin, kun siinä pitäis olla vähän eri lakat :D . Kun annoin pikkusormen, se vei koko käden... Tai tässä tapauksessa valtasi kynnet ja tekee loven pankkitiliin :-P.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät kommentin :) !