maanantai 4. huhtikuuta 2011

Vihdoin sitä keltaista

Postaus taas viivästyi. Meillä perheen pienimmäinen tekee hampaita ja ollut pari päivää tosi surkeana. Sain vihdoin myöhään eilen tehtyä keltaiset kynnet.

Photobucket

Nämä kuivuivat kauemmin kuin osasin odottaa ja kerkesin kuivuessa saamaan lakat hiukan rullalle parista kohtaa :( . En löytänyt kaupasta itseäni miellyttävää lakkaa, joten käytin valkoista lakkaa alla ja lisäsin muutamia kerroksia ebayn nail art lakkaa koko kynnelle isolla siveltimellä.

Dotting toolilla lisäsin kukkia. Ensin isolla päällä lisäsin valkoisia pisteitä. Sitten otin pinkkiä nail art lakkaa ja lisäsin sivellin päällä hiukan pinkkiä keskelle. Ja lopuksi vedin pisteet kohti keskustaa dotting toolin pienellä päällä. Strassit kukkien keskelle ja päällyslakkaa päälle.

Sitten niitä muita keltaisia juttuja. Kuvasin pari keltaista vaatetta.
Photobucket
Mun paitani on Ebay-löytö. Tyttösen vaatekerta on H&M:ltä ostettu. Tuo mun paitani on aivan ihana päällä. Usein käytän sitä turkoosin shimmerisen silmämeikin kanssa ja lisään ison korun kaulaan. Sitten vielä kaveriksi pillifarkut ja korkeakorkoiset saappaat. Tyttösenkin vaatekerta on paljon pidetty. Talvella olen laittanut legginsien alle sukkahousut ja mekon alle pitkähihaisen bodyn ja päälle vielä valkoisen neuletakin.

Tässä kuvassa meillä poika puolestaan kovin keltaisena:
Leikkipuistossa

Vilautetaanpa teille vielä meidän kotia Earth Hourilta 2009-vuodelta:
Photobucket
Yhtään sähkövaloa ei siis pala. Eikös valaisekkin upeasti nuo meidän runsaat kynttilät keittiön. Tässä on jo pääsiäiskynttilät paikallaan eli keltaiset. Tänä vuonna en ole vielä laittanut keltaisia kynttilöitä.

Photobucket
Tämä on myös vuodelta 2009. Viime vuodelta ei jostain kumman syystä ole kunnon pääsiäiskuvia. Meillä meinaa tuli toisena pääsiäispäivänä lähtö synnärille ja seuraavan vuorokauden puolella syntyikin pikkuinen tyttösemme. Rakastan hyvää ruokaa ja hyvän ruuan laittoa. Yleensä meillä onkin traditiona pyhinä tehdä joku päivä jotain todella hyvää ruokaa. Tuona päivänä oli pannulla paistettuja tuorejuustoisia valkosipuliperunoita, tuorejuustoisia broileritaskuja, tomaatti basilikasalaatti ja muistaakseni joku tuorejuustotorttu jälkiruokana.

Onko teillä muilla pääsiäisperinteitä? Meillä on virpomisen lisäksi käynyt joka vuosi pääsiäispupu yön aikana piilottamassa pääsiäismunia, joita isompi lapsukainen on sitten saanut etsiä. Lisäksi meillä esikoinen käy velhona virpomassa sukulaisille.

Pääsiäistä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !