tiistai 12. huhtikuuta 2011

Viikon kynnet kyselyn tuloksia ja uutta kyselyä

Kuten huomaatte, niin sivupalkkiin on taas ilmestynyt uusi kysely. Tällä kertaa kyselen teiltä teemaa viikon toivekynsiin. Käykäähän taas vastailemassa.

Tämän viikon teema on siis arvottu. Äänestyshän päättyi tasoihin leimattujen ja pelkillä glittereillä ja strasseilla koristeltujen lakkauksien välillä.

Photobucket
Laitoin kumpiakin lappuja kaksi kappaletta, jotta olisi helpompi sekoittaa arvottavat keskenään.

Photobucket
Esikoinen pääsi onnettareksi ja arpomispaikkana oli siskon pipo :) .

Photobucket
Pussista nousi glittereitä ja strasseja lakkaus. Eli tällä viikolla niitä luvassa. Koitan ennen viikonloppua saada kynnet tehtyä, koska lauantai menee siinä, kun olen lapsimessuilla ja petexpossa. Jos joku sattuu minut siellä bongaamaan, niin saa tulla kiskaisemaan hihasta :) . Kantoliina ja korkkarit on melko varma mun tunnistusmerkki ja yksi leikki-ikäinen poika käsipuolessa.

Meidän pienet pojat oli eilisen aamun vielä ihan järkyttyneitä muutosta. Mutta etenkin Frodo osoittautui erittäinkin rohkeaksi tyypiksi. Alkuillasta otin sen syliin siliteltäväksi hetkeksi. Toinen meni ja nukahti syliin <3 . En meinannut raskia sitä siirtää pois sylistä, kun nukkui niin tyytyväisenä. Nukahtaminen toimi myös jonkinnäköisenä jään murtajana ja sen jälkeen alkoi semmoinen tyypillinen höpötys kuulua häkistä, kuten yleensä marsulaumassa kuuluu. Sain kuin sainkin eilen ikuistettua pojat sitten vauvaposeerauskuviin. Photobucket
Domino

Photobucket
Tästä on pikkuherra nimen saanut. Se on kuin kaksi eri marsua, kun eri puolilta katsoo.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin :) !